2Brothers Net

Noi facem diferenta.....FIRMA 2BROTHERS NET a fost infiintata in anul 2006 din dorinta de a oferi clientilor nostri solutii stabile in conectarea la internet prin cele mai rapide conexiuni si interconectari. 2BROTHERS NET dispune de o infrastructura proprie bazata pe fibra optica in procent de 90%, restul fiind realizat prin legaturi terestre(cablu FTP) si conexiuni wireless. 2BROTHERS NET dispune de acoperire 100% in Com.Cornetu si in Satul.Buda si poate furniza la ora actuala servicii de internet si in localitatile invecinate prin conexiuni de fibra optica sau wi-fi.

Inca de la inceput am stiut nevoile clientilor nostri si am fost mereu aproape de ei.Atat calitatea serviciilor oferite de catre compania noastra cat si numarul mare de utilizatori au facut ca 2BROTHERS NET sa devina cel mai mare furnizor de internet din aceasta zona. Inca de la inceput am adoptat o atitudine pozitiva pe piata telecomunicatiilor, astfel serviciile oferite clientilor nostri au fost si sunt la cel mai inalt nivel calitativ.

Dispunem de legaturi directe si peering cu cei mai importanti furnizori de internet astfel calitatea serviciilor oferite de catre 2BROTHERS NET va fi intotdeauna net superioara. Calitatea serviciilor noastre a fost apreciata atat de catre utilizatorii persoane fizice cat si de utiliztorii din clasa Business.Utilizatorii nostrii reprezinta cel mai bine seriozitatea si calitatea 2BROTHERS NET.

Servicii Web

2BROTHERS NET va ofera pe langa servicii de internet si web desing profesional cu optimizare SEO la cele mai mici preturi.


Plata abonamentului

Plata abonamentului lunar se face in baza facturii emise lunar, atat la operatorul nostru de pe teren cat si la orice unitate bancara Raiffeisen Bank .

Suport

Cu noi ai acum si consiliere legata de calculatoare si internet

Tu intrebi,noi te ajutam.